Sajam MODERNPAK

Sajam Modernpak u Zagrebu - od 5.-7 Lipanj je najveći sajam u našoj regiji u području ambalaže.

Na jednom mjestu okupit će se svi značajni svjetski i domaći proizvođači opreme, gotovih proizvoda i pomoćnih materijala iz područja grafičke industrije, industrije papira, ambalaže i pakiranja.
 
Njihov nastup na ovim sajmovima pokazatelj je da su INTERGRAFIKA - MODERNPAK najznačajniji sajmovi grafičke i ambalažne industrije u regiji.

Današnji kupci traže drugačija, inovativna i personalizirana rješenja i proizvode. I grafička i ambalažna industrija prilagođavaju se njihovim potrebama.
 
Na jednom mjestu dobit ćete sveobuhvatan uvid u najnovije trendove i inovacije iz obje industrije, izravne poslovne kontakte i susrete uživo s renomiranim domaćim i stranim izlagačima.

Poslovnoj i širokoj publici predstavit će se put od dizajna preko tiska pa sve do prodaje i prezentacije gotovog proizvoda krajnjem korisniku.
 
Redovna edukacija bitan je čimbenik ukoliko želite biti konkurentni na tržištu stoga smo izložbeni dio sajma upotpunili bogatim stručno pratećim programom.
 
MODERNPAK - INTERGRAFIKA afirmirali su se kroz godine kao nezaobilazan poslovno promidžbeni susret ponuđača i kupaca kao i stručnjaka iz zemlje i inozemstva.
 
Komplementarni stručni sajmovi, mjesto okupljanja sudionika iz grafičke industrije, industrije papira, ambalaže i pakiranja.
 
Prezentacija renomiranih svjetskih brandova i najnovijih tehnologija, stručni skupovi s najaktualnijim temama iz branši, razmjena iskustava i znanja stručnjaka iz zemlje i inozemstva, poslovni posjet iz regije te posebne pogodnosti za male i srednje poduzetnike.