• slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1

Bez investicije u novu opremu za označavanje

Imamo rješenje za vas, gdje nije potrebna investicija - ne vežete sredstva u opremu i nemate amortizacije.

Imamo mogućnost ponude operativnog najma opreme.Vrijeme trajanja najma može biti npr. 24, 36 ili više mjeseci ovisno o trajanju vašeg projekta.nakon isteka razdoblja najma ,najam je moguće produljiti, također se možete odlučiti za najam tehnološko nove opreme, a možete se odlučiti i za otkup sve je ovisno o vama i vašim projektima.

Prednosti najma

  • Nema investicije u opremu
  • Nema troškova amortizacije
  • Fiksan mjesečni iznos_ možete planirati troškove
  • Iznajmljivanjem zadržavate svoju opremu uvjek konkurentnom i najnovijom

Naše prednosti

NUDIMO CJELOVITA RJEŠENJA

Od ideja, savjeta, školovanja sve do održavanja

Potrebna nam je samo vaša želja ostalo prepustite nama - kod nas dobivate sve u jednom - od ideje ,savjetovanja , instalacije, školovanja, obuke o sistemu do održavanja.

ODLIČNO SAVJETOVANJE

Do pravog rješenja i proizvoda za vaše potrebe

Naše stručno osposobljeno prodajno osoblje se više puta godišnje školuje u inozemstvu, gdje od već postojećih i novih poslovnih partnera uči o novim tehnologijama, novim prodajnim putevima te načinu prodaje.

VISOKA SERVISNA POTPORA

U poduzeću tift  stojimo iza onog što prodajemo.

Pomoću visoko stručno osposobljenog osoblja ,koje se stalno školuje u inozemstvu,vam nudimo odličan servis i potporu nakon kupnje tako da možete zaboraviti na troškove koji bi nastali zbog zastoja proizvodnje.

Tražite rješenje za označavanje proizvoda i ambalaže?

Naše stručno osposobljeno prodajno osoblje se više puta godišnje školuje u inozemstvu, gdje od već postojećih i novih poslovih partnera uči o novim tehnologijama, novim prodajnim putevima te o načinu prodaje.

Imamo ogromno iskustvo na području industrijskog tiska i označavanja na najrazličitije materijele i našim smo strankama rješili vec mnogo problema.
 

Odlična rješenja za označevanje!

Tvrtka Tift vam garantira visoko kvalitetne i pouzdane naprave na području označavanja proizvoda i ambalaže ,pri čemu sudjelujemo isključivo sa dobaviteljima visoko kvalitetnog razreda.
 
Potrebna nam je samo vaša želja , ostalo prepustite nama- kod nas dobivate sve u jednom- od ideje ,savjetovanja , inastalacije , školovanja ,razvoja sistema sve do održavanja!

Partneri